Weddingplanner

Weddingplanner

All you need is love… and a weddingplanner

Heb jij ook zo genoten van de film de Toscaanse Bruiloft? Natuurlijk zouden we allemaal zo willen trouwen, in Italiaanse stijl, maar de afstand kan door meerdere persoonlijke omstandigheden een struikelblok zijn.

Een bruiloft plannen is een tijdrovende, soms lastige en stressvolle klus. Het hebben van een (Italiaans) thema maakt het plannen van uw bruiloft zoveel inzichtelijker.

Waarom een weddingplanner?

Als Weddingplanner beschik ik over de juiste kennis en ervaring.

Ik zorg ervoor dat jullie geen beroep hoeven te doen op familieleden en vrienden, zodat ook zij kunnen genieten van jullie magische dag…

… stressvrij!

In mijn blog lees je de vele andere voordelen van een weddingplanner

 

Nienke Burgerman dé Weddingplanner voor je Italiaanse bruiloft in Nederland

“Sit back & Relax”-pakket

Full Service Weddingplanner

 

Geef jouw wedding uit handen aan een professional.

Wat krijg je daar voor:

Kennismaking en adviesgesprek

Reservering unieke locatie en het voordeel van gereduceerde prijzen van reeds gemaakte afspraken met locaties waar we bekend mee zijn

Weddingplanning van A tot Z

Opstellen en beheer budget

Draaiboek

Checklist

RSVP

Nazorg

Uurtarief: €95 (incl. btw)

De organisatie van jullie huwelijk door A Taste of Italy Weddings zijn geheel naar wens samen te stellen, hierdoor zijn de kosten ook op maat. Wij hanteren een uurtarief van €95,- , met een minimum van 40 uur om de kwaliteit van uw bruiloft te kunnen waarborgen.

Werkwijze: als je geïnteresseerd bent in het full service weddingplanner pakket, is het zaak dat je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvraagt. Tijdens deze eerste kennismaking, bespreken we jouw wensen. Een vervolgstap zou dan kunnen zijn, het samenstellen van een passende offerte. Na het accepteren van de offerte volgt een intake waarin we samen trouwlocaties doornemen en een styling plan maken. Vervolgens wordt er gewerkt aan een gedetailleerd draaiboek. Daarna wordt alles in werking gezet om jullie droomdag op rolletjes te laten verlopen. Daarbij wordt alles jullie uit handen genomen.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest

Share This