Wedding Consult

Wedding Consult

Help me help you

Waarschijnlijk heb je jouw idyllische Italiaanse droombruiloft helemaal in je hoofd zitten maar weet je niet waar en hoe je precies moet beginnen.

Dan ben je op het juiste adres!

Wedding consult/ Trouwadviesgesprek

Wil je graag met iemand brainstormen en ben je opzoek naar een sparringpartner of ben je opzoek naar inspiratie voor jouw Italiaanse bruiloft in Nederland? Dan is een wedding consult van absolute meerwaarde. Laat mij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Een wedding consult met Nienke Burgerman voor je Italiaanse bruiloft in Nederland
Bespreek in een wedding consult alle facetten van je Italiaanse bruiloft

Wat houdt een wedding consult precies in?

Samen gaan we op zoek naar jullie droombruiloft of werken we jullie droombruiloft verder uit. Ik help met zaken die voor mij heel eenvoudig en normaal zijn maar waar jullie misschien niet bij stil hebben gestaan.

Hoe gaan we te werk?

We stellen eerst een aantal vragen om een goed beeld te krijgen van jullie droombruiloft. Naar aanleiding van deze antwoorden, komen wij met een reeks bruikbare tips en adviezen.

We leggen uit hoe een planning gemaakt wordt en hoe die het beste omgezet kan worden naar een draaiboek.

Eventueel kunnen we jullie in contact brengen met de juiste leveranciers door ons brede netwerk, dat scheelt een hele hoop uitzoekwerk. Ook kunnen we een blik werpen op jullie budget en kijken we waar je eventueel nog een betere verdeling kan maken of waar we in de kosten kunnen bijschaven.

Natuurlijk bieden we ook een luisterend oor en geven we antwoord op al jullie vragen. Door alles goed door te spreken, zijn jullie al een heel eind op weg naar jullie droombruiloft.

Neem je graag alles nog even door? Wil je het draaiboek laten controleren door een professional?  Blijf je nog zitten met een aantal vragen? Samen zetten we de puntjes op de i voor jullie aanstaande bruiloft? 

Na het weddingconsult, ontvangen jullie per mail van ons een verslag, van alles wat besproken is, samen met nuttige tips en adviezen, zodat je alles op je gemak nog eens kan nalezen en weer zelf rijk aan inspiratie verder kan in het plannen van jullie droombruiloft.

Een wedding consult met Nienke Burgerman is perfect als je nog niet precies weet wat je wilt

“Sit back & Let me advice you”-pakket

Wedding Consult Pakket

 

Heb je twijfels of je op de goede weg bent, of loop je vast in je planning en organisatie van je bruiloft? Wil je weten op welke manier een professional dingen aanpakt? Dan is een wedding consult waar je naar zoekt.

Wat je daar krijgt:

Kennismakingsgesprek (± 3 uur)

Op weg helpen in reeds gemaakte planning en afspraken

Draaiboek controleren en helpen finaliseren

Tips en adviezen geven

Beantwoorden van al jullie specifieke vragen

Kosten: op aanvraag

Een Weddingconsult duurt ongeveer 3 uur en kan plaatsvinden aan de keukentafel, in een trendy coffee café of een andere inspirerende locatie.

Mocht het naderhand nog nodig zijn, mag er altijd contact worden opgenomen om jullie van advies te voorzien. Dit kan per mail of telefonisch.

Werkwijze: als je geïnteresseerd bent in het wedding consult pakket, vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens deze eerste kennismaking, bespreken we wat je wensen zijn. Een vervolgstap zou dan kunnen zijn, het samenstellen van een passende offerte. Na het accepteren van de offerte, kan het consult ingepland worden.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest

Share This