Reviews

"het mooiste weekend van ons leven"

Onze Italian Wedding in Nederland hadden we nooit op deze manier kunnen beleven zonder Nienke! Het hele weekend was prachtig, onbezorgd, fantastisch gestyled en met veel liefde door A Taste of Italy Weddings georganiseerd. Het was het mooist weekend van ons leven. Ze heeft veel kennis van het vak én enorm veel contacten in de trouwbranche, wat ervoor zorgt dat je altijd goede, betrouwbare leveranciers hebt voor een eerlijke prijs. Ik gun ieder bruidspaar een Weddingplanner zoals zij. Nienke nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

– Joost & Louisa

"Nienke wist precies wat wij bedoelden"

Droom je van een Italiaanse bruiloft met alle gasten aan lange tafels, maar kun je praktisch gezien niet zo ver weg (vanwege de hoeveelheid gasten, de kosten of wellicht de taalbarrière)?
Gooi je Italiaanse droom dan niet meteen overboord, want dankzij Nienke van A taste of Italy Weddings kun je ook in Nederland genieten van een Italiaanse bruiloft, waarbij je echt het gevoel hebt in Italië in het huwelijksbootje te stappen.
Nienke is niet alleen een heel leuk enthousiast mens, maar ook een echte vakvrouw, die precies weet hoe ze jullie bruiloft moet omtoveren tot een klein stukje Italie!
Goditi il modo Italiano, oftewel; Genieten op z’n Italiaans!

– Jorn de Beer

"Een waar genot"

Nienke en haar team hebben onze bruiloft geweldig aangekleed. Elke gebeurtenis was een waar genot door de styling die A taste of Italy weddings heeft uitgevoerd. Ze hebben op basis van ons kennismakingsgesprek en moods precies aangevoeld wat wij graag wilde hebben, heel fijn en vooral geen moment zorgen over hoeven te maken door de snelle en betrokken communicatie. Zonder jullie zou onze dag niet compleet zijn geweest. Een hele dikke tien!!!! Nienke, dank voor alles.

– Theo & Myrna

"Nienke! Een lieve topper die staat voor bella italia!"

Ze tovert je huwelijk om in een italiaans sprookje. Persoonlijke aandacht, liefde, kritisch en altijd beschikbaar zijn is typisch haar.
Dat heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. De ambianse, sfeer en wow effect en verhalen waren de hele dag door! Een toppertje!

– Nicky Verhoeven

"Nienke krijgt alles gedaan"

Een Italiaanse bruiloft in Nederland, wie wil dat nou niet. En de aangewezen persoon om dat voor jullie mogelijk te maken is Nienke van A taste of Italy Weddings. Nienke is echt een topper. Aan haar kun je werkelijk alles overlaten. Ze is niet alleen echt heel leuk, ze is doortastend, recht-door-zee en krijgt alles altijd gedaan. Naast het organiseren en van A tot Z regelen van een bruiloft is ze ook nog eens een geweldige styliste, en bezit zij de gave van het juist combineren van stijlen, met prachtige accessoires, zodat ze precies die sfeer creëert die gewenst is. Echt het complete plaatje. Met Nienke aan je zij hoef je alleen nog maar te genieten van je La Dolce Vita bruiloft in Nederland.

– Ilona
"Beste keuze ooit"
NIENKE DENKT WERKELIJK OVERAL AAN

Voor onze bruiloft op 23-9-’21 hadden we Nienke gevraagd om de styling te verzorgen. Dat is echt de beste keuze ooit geweest. Zo’n fijn, relaxt en persoonlijk contact. Nienke komt met geniale en super leuke ideeën op basis van je voorkeuren die je van te voren uitgebreid bespreekt. Daarnaast overlegt ze tussendoor ook als ze andere ideeën krijgt. Hierdoor konden wij dit gedeelte van de bruiloft helemaal loslaten, wat ons een hoop stress bespaarde. De uitkomst; een bruiloft die echt tot in de puntjes was geregeld en ontzettend mooi gedecoreerd is. Ze had werkelijk overal aan gedacht. Ook de gasten en Netl (accomodatie) vonden het erg mooi en waren zeer onder de indruk van de styling. Het feit dat Nienke er de hele dag bij was om steeds dingen op te ruimen of te verplaatsen was ook heerlijk! Zo werd het diner klaargezet tijdens de ceremonie. En tijdens het diner werden de ceremoniestukken opgeruimd of hergebruikt als aankleding in de feestzaal (wij hadden alles op 1 locatie). Hierdoor was ook het vragen van ceremoniemeester of gasten om te helpen met opruimen niet nodig. Al met al heeft Nienke onze mooiste dag van ons leven nóg mooier gemaakt! Absoluut een aanrader!

– Marieke van Leeuwen
EENS KENNISMAKEN?
LET'S HAVE A LATTE

"And so the story begins.."

Zien jullie jezelf al de liefde vieren in Italiaanse sferen? Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Superleuk! Vraag vrijblijvend een online kennismakingsgesprek aan, dan bespreken we jullie wensen.