Reviews

Mooie woorden van tevreden bruidsparen

Nienke krijgt alles altijd gedaan

Een Italiaanse bruiloft in Nederland, wie wil dat nou niet. En de aangewezen persoon om dat voor jullie mogelijk te maken is Nienke van A taste of Italy Weddings. Nienke is echt een topper. Aan haar kun je werkelijk alles overlaten. Ze is niet alleen echt heel leuk, ze is doortastend, recht-door-zee en krijgt alles altijd gedaan. Naast het organiseren en van A tot Z regelen van een bruiloft is ze ook nog eens een geweldige styliste, en bezit zij de gave van het juist combineren van stijlen, met prachtige accessoires, zodat ze precies die sfeer creëert die gewenst is. Echt het complete plaatje. Met Nienke aan je zij hoef je alleen nog maar te genieten van je La Dolce Vita bruiloft in Nederland.

– Ilona

Een weekend om nooit meer te vergeten

Nienke, lieve Nienke. We willen je heel erg bedanken voor je geweldige inzet en geduld. Voor de bruiloft gedurende en ook daarna. Je ben een geweldige persoon die rust uitstraalt en met liefde en passie alles doet. Niks is teveel voor je. In de chaos van alles gaf je mij in ieder geval het vertrouwen dat alles goed zal komen. En het is zeker voor 100 procent gelukt. En nog veel meer. Het was een weekend om nooit meer te vergeten. Alle gasten zijn nog steeds lovend over alles en ook de goede organisatie. Nienke keep on doing a good job!! We zullen contact houden voor de foto’s en het filmpje. Ik ben nog benieuwd.

– Saskia & Jorge

Zou het niet anders hebben gewild

Dit is ’n hele goede onderneming! Nienke is een lieve, gezellige vrouw die er alles aan zal doen om jullie droom waar te maken! Ik heb er ervaring mee, zou het niet anders hebben gewild!

– Christa de Grauw

Een hele dikke tien!

Nienke en haar team hebben onze bruiloft geweldig aangekleed. Elke gebeurtenis was een waar genot door de styling die A taste of Italy weddings heeft uitgevoerd. Ze hebben op basis van ons kennismakingsgesprek en moods precies aangevoeld wat wij graag wilde hebben, heel fijn en vooral geen moment zorgen over hoeven te maken door de snelle en betrokken communicatie. Zonder jullie zou onze dag niet compleet zijn geweest. Een hele dikke tien!!!! Nienke, dank voor alles

– Theo & Myrna

Onze mooiste dag van ons leven nóg mooier gemaakt

Voor onze bruiloft op 23-9-’21 hadden we Nienke gevraagd om de styling te verzorgen. Dat is echt de beste keuze ooit geweest. Zo’n fijn, relaxt en persoonlijk contact. Nienke komt met geniale en super leuke ideeën op basis van je voorkeuren die je van te voren uitgebreid bespreekt. Daarnaast overlegt ze tussendoor ook als ze andere ideeën krijgt. Hierdoor konden wij dit gedeelte van de bruiloft helemaal loslaten, wat ons een hoop stress bespaarde. De uitkomst; een bruiloft die echt tot in de puntjes was geregeld en ontzettend mooi gedecoreerd is. Ze had werkelijk overal aan gedacht. Ook de gasten en Netl (accomodatie) vonden het erg mooi en waren zeer onder de indruk van de styling. Het feit dat Nienke er de hele dag bij was om steeds dingen op te ruimen of te verplaatsen was ook heerlijk! Zo werd het diner klaargezet tijdens de ceremonie. En tijdens het diner werden de ceremoniestukken opgeruimd of hergebruikt als aankleding in de feestzaal (wij hadden alles op 1 locatie). Hierdoor was ook het vragen van ceremoniemeester of gasten om te helpen met opruimen niet nodig. Al met al heeft Nienke onze mooiste dag van ons leven nóg mooier gemaakt!
Absoluut een aanrader!

– Marieke van Leeuwen

Genieten op z'n Italiaans!

Droom je van een Italiaanse bruiloft met alle gasten aan lange tafels, maar kun je praktisch gezien niet zo ver weg (vanwege de hoeveelheid gasten, de kosten of wellicht de taalbarrière)?

Gooi je Italiaanse droom dan niet meteen overboord, want dankzij Nienke van A taste of Italy Weddings kun je ook in Nederland genieten van een Italiaanse bruiloft, waarbij je echt het gevoel hebt in Italië in het huwelijksbootje te stappen.

Nienke is niet alleen een heel leuk enthousiast mens, maar ook een echte vakvrouw, die precies weet hoe ze jullie bruiloft moet omtoveren tot een klein stukje Italie!

Goditi il ​​modo Italiano, oftewel; Genieten op z’n Italiaans! 

 

– Jorn de Beer

Een weddingplanner met passie

Nienke is echt een onwijs leuk persoon om mee samen te werken! Je merkt echt dat ze passie heeft voor haar vak en weet van aanpakken. Ze heeft een uniek concept, pakt uit en is ook een geweldige stylist (als fotograaf word ik altijd blij van haar creaties). Zeker een aanrader als je een hardwerkende, maar gezellige weddingplanner zoekt!

– Eline Nijburg

Een kei in organiseren

Nienke is een spontane, leuke vrouw en is een kei in organiseren. Ze heeft een prachtige Styled Shoot neergezet op een fantastische locatie en wist hiermee de Italiaanse sfeer goed na te bootsen. Ik zou Nienke zeker aan bruidsparen aanraden.

– Marion Meyer-Branderhorst

Onwijs fijn om haar als weddingplanner te hebben

Nienke is zo’n liefdevolle, warme vrouw en laat je vanaf de eerste seconde op je gemak voelen 💛. Het was onwijs fijn om haar als Weddingplanner te hebben. En Italië, dat voelde je meteen en blijf je tot de laatste minuut voelen 🍋
 
 

– Evi van Deursen

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest

Share This