Klaas & Rosemarijn

Klaas & Rosemarijn

Het begon allemaal de donderdag al in de Westerkerk in Amsterdam. Een werkelijk prachtige dienst in een schitterende kerk in hartje Amsterdam. Daar vroegen Klaas en Rosemarijn hun zegen voor hun huwelijk. Aansluitend de receptie in Boom Chicago waar we het te mooie bruidspaar mochten feliciteren en gelukwensen.

Robin & Raundi

Robin & Raundi

Dit lieve bruidspaar heeft het Stylingspakket gekozen en zochten naar een Real Italian Wedding in Nederland. We mochten helemaal losgaan met het La Dolce Vita thema. Ze kozen voor twee verschillende locaties op een korte rijafstand van elkaar in het mooie Zaanstad.

Nicky & Eline

Nicky & Eline

In het mooie Brabant ligt een locatie verscholen waar je met je familie en vrienden een heel weekend lang kan verblijven in Italiaanse sferen. Met dit bruidspaar mochten we twee jaar bainstormen om deze DIY-wedding vorm te geven. We moesten over de kleinste details nadenken want alles moest zelf geregeld worden van het bestek tot aan de geluidsbox. Een echte uitdaging maar zo onwijs gaaf.

Mark & Marjolein

Mark & Marjolein

Het chique Wassenaar was het decor voor de prachtige bruiloft van Mark en Marjolein.
De bruid had smaak al zeg ik het zelf. Een schitterende jurk en stijlvolle schoenen en de bruid durfde lekker buiten de lijntjes te gaan met haar prachtige bridal birdcage gezichtsluier.
I love it…

Mario & Caroline

Mario & Caroline

Dit te lieve bruidspaar koos voor een Italiaanse bruiloft in Nederland. Centraal moest staan de liefde, het eten, de muziek en de aankleding.We kunnen wel zeggen dat dit voor de volle 100% gelukt is. Liefde was in elk detail te voelen. Een schitterende locatie waar iedere gast heerlijk kon blijven slapen.