Winter Wonderland Wedding

landgraaf

Het leek wel een sprookje zo mooi…

Witte rozen en lysiantus bloemen

Wit, pastel en goud

Wie zegt dat trouwen in de winter niet fantastisch & romantisch kan zijn. Dit was “wel” echt een Alice in Wonderland moment toen het zaterdagnacht aan een stuk door had gesneeuwd en we vanuit het westen van het land twee uur lang in de auto zaten om een Winter wedding neer te zetten. Nog geen vijf km voor Landgraaf reden we zo Winter Wonderland binnen. Het leek wel een sprookje zo mooi…

Aangekomen begaven we ons meteen in Italiaanse sferen met het schitterende Piazzo binnenplein en het adembenemende uitzicht over de wijngaard.
De bruid heeft gekozen voor een prachtige stijlvolle jurk met een mooie lijn van knoopjes die sierlijk de mooie lijnen van de bruid accentueren, de leuke kanten mouwtjes maken de jurk helemaal af.

Om familie en vrienden uit te nodigen voor deze winter wedding hebben we in de kaart een groene tak verwerkt wat een knipoog geeft naar de wijngaard die deze prachtige locatie rijk is.
Dezelfde tak zie je ook terugkomen in de binnenkant van de envelop.

Voor deze Winter Wedding hebben we gebruik gemaakt van het buitenbeeld sneeuwwit in combinatie met pasteltinten en de kleur goud voor het luxe accent.

Het bruidsboeket bestaat uit alleen maar witte rozen. De backdrop is op eenzelfde manier ontworpen. Het bloemstuk bestaat uit prachtige, kraakwitte lysianthus bloemen. Om het weer een edge te geven, vind je witte asparagus takken erdoorheen. Leuk, als knipoog naar de sneeuw😉.

Buiten in de sneeuw “schiet” je natuurlijk de mooiste plaatjes en met het uitzicht van de wijngaard, het “Anton Pieck achtige tafereel” wat zich achter het bruidspaar afspeelde, was het ondanks de kou nog lastig om weer terug naar binnen te gaan.

Het moment van proosten was daar. In de prachtige Rome zaal waar de vaten wijn goed dienstdoen als pilaren voor onze mooie bloemstukken en de prachtige Wedding Cake klaar stond om aangesneden te worden.

De tafel is prachtig gedekt met Italiaanse details zoals de Pumo, wat overigens een Italiaans gebruik is om iemand cadeau te doen op een bruiloft en symbool staat voor rijkdom, een nieuw leven en voorspoed.

Een Winter bruiloft om nooit meer te vergeten. Een Nederlands Anton Piek plaatje tussen de Italiaanse Wijnranken.

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest