Sicily Al Fresco Wedding

Deurne

“Limoncello, l’Amore, Matrimonio & Delfts Blauw”

Delfts Blauwe hortensia’s en witte dahlia’s

Delfts blauw en citroen geel en olijf groen

In de vroege ochtend werd alles klaargezet voor de ceremonie en de bloem stylist was druk bezig om van de ronde backdrop een eye-catcher te maken. De bloemen die zij daarvoor gebruikte waren delfts blauw en wit. De ingrediënten voor deze geweldige bruiloft waren een prachtig bruidspaar, een schitterende locatie omringt door maisvelden, een mooie sexy jurk, een fiat 500 oldtimer met een mand vol citroenen, heel veel citroenen uit de Almalfikust in kistjes voor de aankleding, een Barista koffiebar op wielen en een te gek Italiaans zang trio voor de sfeer.

De dag begon met een Hollands miezer spettertje maar maakte gelukkig al vrij snel plaats voor de zon, gelukkig maar want de bruiloft was veelal georiënteerd op buiten.

De setting was knus, klein en intiem. De thema kleuren waren Delfts blauw en het geel van de citroen gecombineerd met het olijfgroen.

We hebben geprobeerd om met het Delfts blauwe toch een stukje Nederland terug te laten komen en te combineren met het Italiaans zodat je een luxe en mooie combinatie krijgt.

Ook de hele huisstijl van de stationery was gebaseerd op citroentjes. De citroentjes kwamen ook terug in het welkom bord, de uitnodiging, het kleine limoncello flesje als bedankje en in het seatingplan.
De prachtig opgedekte tafels stonden vol met Delftsblauwe vazen, gevuld met de mooiste bloemen, van de Delfts blauwe bokalen hebben we Amalfi citroen boeketten gemaakt met olijftakjes ertussen.

De bruid werd verleid door “De Italianen” die met een serenade schaamteloos de bruid probeerden in te pikken. Een echte Al Fresco bruiloft waar we even dachten in Italië te zijn maar niets was minder waar.

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest