Rustic Italian Wedding

kraggenburg

“Rustiek, prosecco en groene heuvels”

Gipskruit, dahlia’s, rozen en eucalyptus

Groen, wit en licht roze

Deze heerlijke bruiloft in september begon met wat grauwig weer. Zo jammer want de locatie midden in de groene heuvels in Nederland oogt zo prachtig bij een zonnetje. Gelukkig lied het zonnetje zich dan toch snel zien die middag.

Beneden op het strand maakte we prachtige rijen van vijf met klapstoeltjes. Het bruidspaar wilde graag met hun gezicht gericht zijn op hun lieve gasten.

De ceremonie werd begeleid door een heel gave band en zo werden er vele mooie nummers gezongen die paste bij de prachtige trouwdienst.

Na de trouwdienst werd er uiteraard direct geproost met een heerlijke Prosecco.

Marieke en Sander zijn zulke lieve mensen en dat straalt dit heerlijke bruidspaar de hele dag uit met een Big Smile van oor tot oor.

Door gebruik te maken van zo veel mogelijk rustieke materialen zoals houten boomstammetjes, dienstdoende als plateau voor op tafel en rotan onderleggers voor de borden, een programma geschreven op een white wash geverfde oude pallet past het helemaal in dit te gekke thema.

In de avond hadden we de feestzaal versierd met een grote backdrop waar zelfs een levensechte Vespa Scooter stond waar je die te gekke “Photobooth” foto op kon maken.

Als bedankje kregen alle gasten een flesje met de heerlijkste olijfolie uit de Abruzzo mee naar huis.

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest