Richard & Simoné
Een Italiaanse bruiloft in de schitterende heuvels van Toscane. Op vrijdagmiddag druppelde alle gasten binnen en checkte iedereen eerst in op zijn kamer. Daar stond een leuk tasje klaar vol met lekkers en een welkomstbrief met het programma.Daarin stond dat we elkaar ontmoeten op het terras voor een welkomstdrankje, daarna kregen we een wijnproeverij aangeboden en kon iedereen de lekkerste Chianti Classico proeven.

Wijnproeverij en pizza avond

Na de wijnproeverij schoven alle gasten aan voor de pizza prosecco avond met de lekkerste pizza’s. Er werd nog Late Night gezwommen en heerlijk na gekletst.

De volgende dag begon met een lekker ontbijtje met broodjes, zoete cake en vers fruit. Lekker Italiaans! Daarna hadden de gasten vrije tijd om te zonnen, zwemmen of lekker te luieren onder de Toscaanse zon.

De grote dag

De bruid ging samen met haar vriendinnen in de visagie. De bloemen werden gehaald bij de bloemist en het stylen van de ceremonie kon beginnen.

De ceremonie in Italië vindt plaats, gezien de hitte, zo laat mogelijk in de middag. Toen de bruid en bruidegom klaar waren met Getting Ready volgde de First Look. Dat was een emotioneel moment met als gevolg heel veel oeeeees en aaaaas. Oh wat is ze mooi en oh jij ook…. Mooi om te zien dit schattige tafereel.

We reden een paar minuten met de auto en stopten voor de fotoshoot in de schitterende heuvels en de mooie cipressen stonden daar ineens in een kilometers lange rij zomaar ineens voor ons. Overweldigend mooi.

Na de fotoshoot kon het bruidspaar nog even lekker opfrissen en dat was hard nodig gezien de temperaturen.

De weergoden waren goedgezind

Het leek nog even dreigend tussen de heuvels en een onweersbui hing in de verte.
Dit zorgde onder de ceremonie voor de nodige romantiek met de rommelende geluiden op de achtergrond. Het bleef gelukkig op een paar kleine spetters na droog.

Yes de Aperol Spritz werd uit grote kannen geschonken bij de Apiritivo. Dit moet de hemel zijn! Heerlijke traditionele hapjes stonden er klaar en met een polaroid camera werden er grappige foto’s gemaakt en gebruikt voor in het gastenboek.

Golden hour in de Toscaanse heuvels

De fotograaf wilde heel graag voor het diner de heuvels in voor een golden hour shoot. Zooooo mooi. Eenmaal aan tafel voor het diner maakte de priklampjes en de schitterende gedekte tafels het tot een waar sprookje.

De Mille Foglie taart werd aangesneden als dessert. Zoals het hoort in Italië.

Het was nog lang onrustig daar in de Toscaanse heuvels…

Fotograaf: Eline Nijburg Photography