Nicky & Eline
In het mooie Brabant ligt een locatie verscholen waar je met je familie en vrienden een heel weekend lang kan verblijven in Italiaanse sferen. Met dit bruidspaar mochten we twee jaar bainstormen om deze DIY-wedding vorm te geven. We moesten over de kleinste details nadenken want alles moest zelf geregeld worden van het bestek tot aan de geluidsbox. Een echte uitdaging maar zo onwijs gaaf.

Olijfproeverij

Daarom konden Nicky en Eline er helemaal hun eigen draai aan geven en het helemaal inrichten zoals zij het graag zouden willen. Je krijgt letterlijk de sleutel en de rest mag je zelf doen. Er was ruim voldoende plaats om iedereen te laten slapen.

Zo konden we de eerste dag beginnen met een Olijfproeverij. Iedereen kreeg te horen hoe deze heerlijke olijfolie gemaakt werd en in de avond aten we er heerlijk hapjes van en bij. Daarna was er nog livemuziek in de vorm van een rockband.

Ongedwongen Italiaanse flair

De volgende dag zat iedereen weer keurig aan het ontbijt en ging de bruid alvast de visagie in.

Trouwen doe je hier op een eiland heerlijk buiten. Ongedwongen en lekker met Italiaanse flair. De babs schonk niet éen glas maar twee glazen in om alvast als eerste te proosten na het ja woord. Die lieve kleine Zoë mocht ook haar handtekening zetten voor haar papa en mama.

De ceremonie werd begeleid door mijn vrienden uit Napoli en het bruidspaar liep na de ceremonie weg op het nummer Bella ciao.. Kan het nog toepasselijker?

Italian festival

Na de ceremonie mocht er gedanst worden, gedronken worden en heerlijk van een stukje taart gesnoept worden.

Op deze bruiloft hebben we een klein Italiaans Festival gecreëerd. Uit twee grote steenovens werd pizza in slices uitgereikt.

In de avond was er een groot feest en werd er tot in de late uurtjes gedanst…

Fotograaf: Lindy Fotografie