Mario & Caroline
Dit te lieve bruidspaar koos voor een Italiaanse bruiloft in Nederland. Centraal moest staan de liefde, het eten, de muziek en de aankleding.We kunnen wel zeggen dat dit voor de volle 100% gelukt is. Liefde was in elk detail te voelen. Een schitterende locatie waar iedere gast heerlijk kon blijven slapen.

Middag ceremonie

We begonnen de dag met een lunch op het binnenplein waarna de gasten konden inchecken in hun kamers en zich konden klaarmaken voor de middag ceremonie.

Een goede vriend van het bruidspaar had de eer om dit lieve bruidspaar in het echt te verbinden. Heel bijzonder en een extra lading gaf dit aan deze mooie ceremonie. Er was ook livemuziek van mijn Italiaanse lieve favoriet Katharina.

Toast & diner

Na de ceremonie werd er geproost en geborreld achter het kasteel.
Op de wijnvat bar lagen grote houten planken met Anti Pasti klaar… zo kon je lekker met je bordje iets lekkers pakken.

Het diner vond plaats in de gewelven van het kasteel en had zoiets magisch en intiems. Dit bruidspaar komt uit Delft en zo konden we eindelijk eens al onze gespaarde Delftsblauwe vazen verzameling uitzetten op de lange Italiaanse tafels. Met de gele citroenen was dit een schitterend geheel. We kozen voor verse witte bloemen en een blauwe grote Hortensia als eyecatcher op tafel.

Het eten was echt van grote klasse en na vier gangen wachten ons buiten bij het haardvuur en onder de lampjes een echte Live opgemaakte traditionele verse Mille Foglie cake…
Helemaal afgetopt met vers rood fruit zoals het hoort.

Een echte La Dolce Vita bruiloft voor in de boeken…

Fotograaf: Valerie Photography