Klaas & Rosemarijn
Het begon allemaal de donderdag al in de Westerkerk in Amsterdam. Een werkelijk prachtige dienst in een schitterende kerk in hartje Amsterdam. Daar vroegen Klaas en Rosemarijn hun zegen voor hun huwelijk. Aansluitend de receptie in Boom Chicago waar we het te mooie bruidspaar mochten feliciteren en gelukwensen.

Trouwweekend in België

Toen was er nog een heel trouwweekend in België.
Wow wat een feestje om dit mee te maken en te zorgen dat alles goed verloopt.

Samen met een heel team en Klaas en Rosemarijn hebben we alles tot in de puntjes geregeld. Elke vriend had weer een andere taak en zo zorgde iedereen voor een super toffe bijdragen aan dit onvergetelijke weekend.

We hadden een ontbijt team, een Barista man, een opruim team, een heel team van ceremoniemeesters, een opbouw team, een Yoga teacher, een geluidsman en een goede vriend die als DJ de nacht afsloot.

Een ceremonie met een eigen twist

De ceremonie was er één voor in de boeken. Het ging van de mooiste anekdotes naar een quiz en zelf gezongen nummers. Prachtig en eens heel anders.

Het was een hele klus om zoveel details in goede banen te leiden maar wat hebben we hier een plezier aan beleefd. Roos en Klaas twee lieverds! Bedankt dat we hier onderdeel van mochten zijn.

Fotograaf: Charlotte Hagoort Photography