Joost & Louisa
Op het prachtige Kasteel de Hoogenweerth vond een waar sprookjeshuwelijk plaats een heel weekend lang. Op vrijdag kwamen de gasten rond de klok van 15:00 uur aan om in te checken op hun kamers. Eenmaal ingecheckt werd iedereen om 17:00 uur op het terras voor het kasteel ontvangen met een lekker bubbeltje.

Geweldige entree bruidspaar

Wat niemand kon vermoeden was de waanzinnige entree van het bruidspaar per Vespa. Zo onwijs leuk om het weekend op deze manier te starten. Na iedereen een knuffel te hebben gegeven stond er in de tuin een lange tafel prachtig opgedekt klaar en werd er live Pizza’s gemaakt om op buffet wijze lekker als slices op te halen en op te eten.

Na het diner had het bruidspaar een eigen quiz in elkaar gezet om te testen wat de kennis van de gasten was over het bruidspaar. Uiteraard was er een winnaar en die ging met een heerlijke fles limoncello naar zijn kamer.

Heerlijk ontspannen

De volgende dag konden de gasten op het terras in het zonnetje starten met een lekker ontbijt. Daarna was er genoeg tijd om lekker te ontspannen en klaar te maken voor de ceremonie voor het Kasteel.

Ceremonie, Champagne toost & Limoncello

Joost en Louisa hadden echt prachtige vows voor elkaar geschreven en er werd dan ook menig traantje weggepinkt. Na de ceremonie mocht het bruidspaar de champagnetoren inschenken om te proosten op eeuwig geluk.

De fotoshoot in de Toscaanse Heuvels van Nederland was adembenemend mooi. Hiervoor hoef je niet af te reizen naar Italië.

Het diner was een prachtig uitgeserveerde Italiaanse vier gangen. Van Risotto truffel tot een goed stukje vlees tot af toppen met Limoncello.

The time of your life

Na het diner had het bruidspaar nog even tijd om zich op te frissen. Om het feest te openen hadden ze een onwijs gave dans ingestudeerd om daarna iedereen direct mee te krijgen op de dansvloer.

Een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Fotograaf: Journalist van de Liefde