Italianwedding_byelinenijburg-43
Italianwedding_byelinenijburg-24
Italianwedding_byelinenijburg-182
Italianwedding_byelinenijburg-174
Italianwedding_byelinenijburg-150
Italianwedding_byelinenijburg-105
Italianwedding_byelinenijburg-142
Italianwedding_byelinenijburg-26
Italianwedding_byelinenijburg-100
Italianwedding_byelinenijburg-207
Italianwedding_byelinenijburg-103
Italianwedding_byelinenijburg-140
Italianwedding_byelinenijburg-61
Italianwedding_byelinenijburg-195
Italianwedding_byelinenijburg-181
Italianwedding_byelinenijburg-192
Italianwedding_byelinenijburg-82
Italianwedding_byelinenijburg-209
Italianwedding_byelinenijburg-145
Italianwedding_byelinenijburg-214
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Italianwedding_byelinenijburg-43
Italianwedding_byelinenijburg-24
Italianwedding_byelinenijburg-182
Italianwedding_byelinenijburg-174
Italianwedding_byelinenijburg-150
Italianwedding_byelinenijburg-105
Italianwedding_byelinenijburg-142
Italianwedding_byelinenijburg-26
Italianwedding_byelinenijburg-100
Italianwedding_byelinenijburg-207
Italianwedding_byelinenijburg-103
Italianwedding_byelinenijburg-140
Italianwedding_byelinenijburg-61
Italianwedding_byelinenijburg-195
Italianwedding_byelinenijburg-181
Italianwedding_byelinenijburg-192
Italianwedding_byelinenijburg-82
Italianwedding_byelinenijburg-209
Italianwedding_byelinenijburg-145
Italianwedding_byelinenijburg-214
previous arrow
next arrow

terug naar portfolio

Jadis & Ritchie

La Dolce Vita Wedding

Locatie: Events by Loes te Deurne| Datum: 4 september 2020
Gasten: 30 | Fotograaf: Eline Nijburg & Marion Meyer
Concept & styling: A Taste of Italy Weddings

 

“Limoncello, l’Amore, Matrimonio & Delfts Blauw”

In de vroege middag arriveerde als eerste onze leuke opgewekte Videograaf Boy. Alles werd klaargezet voor de ceremonie en de bloem stylist was druk bezig om van de ronde backdrop een eye-catcher te maken. De bloemen die zij daarvoor gebruikte waren delfts blauw en wit.

De ingrediënten voor deze geweldige bruiloft waren een prachtig bruidspaar, een schitterende locatie omringt door maisvelden, een mooie sexy jurk, een casual op maat gemaakt kostuum van Italiaanse stoffen, een fiat 500 oldtimer met een mand vol citroenen, heel veel citroenen uit de Almalfikust in kistjes voor de aankleding, een Barista koffiebar op wielen en een te gek Italiaans zang trio voor de sfeer.

De Setting

De dag begon met een Hollands miezer spettertje maar maakte gelukkig al vrij snel plaats voor de zon, gelukkig maar want de bruiloft was veelal georiënteerd op buiten.

De setting was knus, klein en intiem. De thema kleuren waren Delfts blauw en het geel van de citroen gecombineerd met het olijfgroen.

We hebben geprobeerd om met het Delfts blauwe toch een stukje Nederland terug te laten komen en te combineren met het Italiaans zodat je een luxe en mooie combinatie krijgt.

Het eten werd geserveerd door The Lemon Kitchen. We hebben haar fantastische recepten gebruikt om lekker Siciliaans georiënteerd eten op de tafel te zetten.
De gerechten hebben een prachtige kleuropstelling met het geel van de heerlijke citroen die ze in al haar gerechten als basis gebruikt.

Styling

Ook de hele huisstijl van de stationary was gebaseerd op citroentjes. Ilona van Befreckled heeft een eigen weddinglogo gemaakt voor Jadis en Ritchie en in het goud af gedrukt.
De citroentjes kwamen ook terug in het welkom bord, de uitnodiging, het kleine limoncello flesje als bedankje en in het seatingplan.

De prachtig opgedekte tafels stonden vol met Delftsblauwe vazen, gevuld met de mooiste bloemen, van de Delfts blauwe bokalen hebben we Amalfi citroen boeketten gemaakt met olijftakjes ertussen. En al het servies was van het servies huis; Heinen Delfts blauw. Een schitterende combinatie van Italië en Nederland op tafel.

“Proost!”

Na de ceremonie, geleid door de Italiaanse Sascha Bucciarelli, was het tijd voor het proost moment met Prosecco en Limoncello. Met grote houten planken met Anti Pasti.
De bruid werd verleid door “De Italianen” die met een serenade schaamteloos de bruid probeerden in te pikken. De Bruidegom liet het maar en verschuilde zich achter de tafel met lekkers.

Na het diner was het volgens Italiaanse begrippen tijd voor de bruidstaart. In Italië is het heel normaal om de bruidstaart als zoet dessert te bewaren voor het laatst.
De taart was eenvoudig en daardoor prachtig met citroentjes en een vulling van Limoncello en de zest van de citroen. Een perfecte combinatie

Let's connect

Wil jij ook een wedding in Italiaanse sferen? Neem contact op…

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest