Jacco & Mariëlle
Met Mariëlle hadden we jaren aan voorbereiding en spraken we elkaar zowat iedere dag. Zeer intensief contact en dat was dan ook te zien aan ieder detail op deze geweldige bruiloft. Het bruidspaar ontving de gasten op vrijdag voor de Poort van het prachtige Winselerhof. Een bus vol Groenlo’er kwam aangereden vanuit de achterhoek. Iedereen kreeg een glaasje bubbels en na een lange busreis stond er een lekker broodje klaar.

Middagprogramma in de heuvels van Limburg

Lang was er niet om uit te rusten want we hadden een geweldig middagprogramma. In de heuvels van Limburg kon er wijn geproefd worden bij Wereldprijs winnaar wijngoed de Apostelhoeve. De andere groep ging een Vespatour maken door de heuvels.

Na een enorme stortbui werd er gegrapt over een waterscooter tour maar het maakte de sfeer alleen maar beter. Terug bij het hotel had iedereen de tijd om even lekker warm te douchen en aan te kleden voor de Piazza avond.

Piazza-avond in de binnenplaats

De piazza avond werd geopend door het bruidspaar zelf in het onverstaanbaar Italiaans wat al snel goed gemaakt werd door de muzikanten “de Italianen”. Het was echt geweldig! De sfeer de ambiance, het eten en de muziek.

Na dit feest werd er tot in de late uurtjes door gefeest in Bar Luigi. Deze echte Groenlo’ers uit de achterhoek weten wat feesten is!!! Oh mio Dio….!!!

The big day

De volgende ochtend waren deze “Die Hards” natuurlijk weer helemaal fris en fruitig aan het viersterren ontbijt op het terras van het Italiaanse Pittoreske hotel. De meiden en de bruid zaten al vroeg in de visagie en de Bruidegom speelde nog een potje biljart… Zoals het hoort bij familie Kemkens.

De ceremonie vond plaats op het boven plateau uitkijkend over de wijnranken. De bruid wilde veel bloemen en zo werd deze sprookjes locatie in het groen, een prachtige roze/witte bloemenzee. Zelden hebben we zo’n mooie ceremonie meegemaakt met livemuziek, een supermooi verhaal, vrienden die zingen en spreken en de voelbare liefde van alles en iedereen. Niet onder woorden te brengen eigenlijk.

Na de ceremonie is het tijd voor het toost moment met taart en bubbels.
Daarna de borrel met heerlijke Jazzmuziek van een te gekke band.

Rustiek Italiaans

Na de borrel kunnen de gasten op het binnenplein nog lekker verder gaan met borrelen en maken wij de tafels klaar onder de stretchtent. Alles in het Rustieke Italiaanse Thema.

A taste of Italy weddings heeft deze bruiloft zowel georganiseerd, ontworpen en gestyled en het weekend zelf begeleid. Een enorme eer om zoveel vertrouwen te krijgen.

Lieve Mariëlle en Jacco jullie zijn een bruidspaar dat voor eeuwig in ons hart zit.

Fotograaf: Eline Nijburg Photography