Four seasons wedding

lunteren

“Bridesmaids and Groomsmen”

Café Dahlia au Lait, witte bruidsrozen, en takjes groen

Summer Blush

Een prachtige plek midden in de bossen van de Hoge Veluwe op 21 augustus was het decor voor de wedding van Saskia en Jorge en hun twee lieve kleine schatten van kinderen. Een echte Amerikaanse bruiloft met vier Bridesmaids en vier Groomsmen aan hun zijde.

Dat geeft natuurlijk de mooiste plaatjes.

De ceremonie was met een lach en een traan. Heerlijk om te lachen bij de mooie woorden van de Buitengewoon Ambtenaar en een traan wanneer de gevoelige snaar werd geraakt op het juiste moment. Omringt met al hun lieve dierbare met als middelpunt hun eigen prachtige lieve schatten van kinderen.

Na de ceremonie werd er geproost en stond er een heerlijke lunch klaar. Daarna vertrokken de gasten met een oude Engelse witte bus naar het kleine dorpje Renkum voor de katholieke kerkelijke inzegening.

Rozen en olijftakjes en een Pioenroos en de backdrop van gedroogde bloemen en pampas pluimen.

Na de kerkdienst terug op de trouwlocatie werd de taart aangesneden. Toen de gasten heerlijk doorgingen met eten en drinken, piepte wij er tussen uit voor een super mooie fotoreportage op het Wekeromse zand.

Voor het diner begon was er een opfris momentje zodat de bruid en bruidegom even bij konden komen van de drukke dag.

Het bruidspaar wilde mooie opgedekte ronde tafels. Met een heel grote centerpiece in het midden van prachtige romantische bloemen. Op elk bord lag een prachtig menukaartje in dezelfde style als de trouwkaart. Het bruidspaar heeft oog voor details en dat zie je terug in de styling. Ze hadden een eigen trouwhuisstijl wat betreft de stationary en dit kwam overal in terug.

Na het diner was er dan eindelijk het feest. Een dj verzorgde de muziek waarop gedanst moest worden en dansen dat konden ze met z’n allen… wauw!!

Het was nog lang onrustig in Huize Hugo de Vries….

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest