terug naar portfolio

Evi & Pieter

Winter Wonderland Wedding

Locatie: Winselerhof te Landgraaf | Datum: 24 januari 2021
Gasten: 30 | Fotograaf: Eline Nijburg
Concept & styling: A Taste of Italy Weddings

 

“Het leek wel een sprookje zo mooi…”

Wie zegt dat trouwen in de winter niet fantastisch & romantisch kan zijn.

Dit was “wel” echt een Alice in Wonderland moment toen het zaterdagnacht aan een stuk door had gesneeuwd en we vanuit het westen van het land twee uur lang in de auto zaten om een Winter wedding neer te zetten. Nog geen vijf km voor Landgraaf reden we zo Winter Wonderland binnen. Het leek wel een sprookje zo mooi…

Locatie

Aangekomen bij Winselerhof begaven we ons meteen in Italiaanse sferen met het schitterende Piazzo binnenplein en het adembenemende uitzicht over de wijngaard. Overigens in de zomer prachtig met de rijpe, ranke druiven.

De bruid heeft gekozen voor een prachtige stijlvolle jurk met een mooie lijn van knoopjes die sierlijk de mooie lijnen van de bruid accentueren, de leuke kanten mouwtjes maken de jurk helemaal af.

De bruidegom draagt een op maat gemaakt kostuum van Italiaanse stoffen. Het leuke Gillet met de witte knoopjes zorgt voor een niet al te stijf effect.

Om familie en vrienden uit te nodigen voor deze winter wedding hebben we in de kaart een groene tak verwerkt wat een knipoog geeft naar de wijngaard die deze prachtige locatie rijk is.
Dezelfde tak zie je ook terugkomen in de binnenkant van de envelop. De groene kleur van de envelop past goed bij de natuurlijke uitstraling die de Winter wedding dankzij de sneeuw bevat.
Om weer die extra chique Touch te geven zijn de menukaarten met witte wax gestempeld. Als je goed kijkt zie je in de roomwitte wax het detail terug van de symbolische tak “with a taste of Italy”.

Styling

Voor deze Winter Wedding hebben we gebruik gemaakt van het buitenbeeld sneeuwwit in combinatie met pasteltinten en de kleur goud voor het luxe accent.

Wat betreft de bloemenstyling heeft de bloem stylist zichzelf uitgedaagd om met heel weinig typen bloemen een wauw effect te creëren.

Zo zie je dat het bruidsboeket alleen uit witte rozen bestaat. Maar met een paar twists maak je er meteen iets unieks en eigentijds van. Zo is het boeket ‘nonchalant’ opgemaakt. En om het net een edge te geven heeft zij er enkele zwarte ruscus bladeren aan toe gevoegd.

De backdrop is op eenzelfde manier ontworpen. Het bloemstuk is passend gemaakt voor een hexagon, door het bloemstuk in een ietwat diamanten vorm op te maken. Het bloemstuk bestaat in het geheel uit prachtige, kraakwitte lysianthus bloemen. Om het weer een edge te geven, vind je witte asparagus takken erdoorheen. Leuk, als knipoog naar de sneeuw😉.

Buiten in de sneeuw “schiet” je natuurlijk de mooiste plaatjes en met het uitzicht van de wijngaard, het “Anton Pieck achtige tafereel” wat zich achter het bruidspaar afspeelde, was het ondanks de kou nog lastig om weer terug naar binnen te gaan.

“Proost!”

Het moment van proosten was daar. In de prachtige Rome zaal waar de vaten wijn goed dienstdoen als pilaren voor onze mooie bloemstukken en de prachtige Wedding Cake klaar stond om aangesneden te worden.

De Weddingcake is mooi door eenvoud. De cake is onder gespetterd met eetbaar goud voor een luxe uitstraling. De binnenkant is heerlijk gevuld met Zwitsers room en echte aardbeien. Een weddingcake moet niet alleen mooi zijn maar natuurlijk ook letterlijk in de smaak vallen bij je gasten.

De tafel is prachtig gedekt met Italiaanse details zoals de Pumo, wat overigens een Italiaans gebruik is om iemand cadeau te doen op een bruiloft en symbool staat voor rijkdom, een nieuw leven en voorspoed.

Let's connect

Wil je meer weten over deze unieke Winterwonder land Wedding in de glooiende besneeuwde heuvels van Limburg, neem dan contact op.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest