Elopement in the forest

reek

Love gives us a fairytale

Anemonen Mistral en Bloesem takken

Wit, Zwart en Bordeaux

Een sprookje in het bos op de laatste dag van het jaar, Romy en Dwayne kozen voor een Elopement in the middle of nowhere alleen met z’n tweetjes.

De kaart die ze verstuurden naar hun vrienden om in de avond samen aan te schuiven om te proosten op het verbonden geluk was elegant, eenvoudig en toch verrassend met op de binnenkant van de envelop de boomhut afgebeeld.

In de ochtend begon de bruid met een prachtige make up.
Haar prachtige krullen werden nog mooier aangezet en de zenuwen waren voelbaar. De jurk die ze had uitgekozen had de “sparkle” met kleine steentjes opgezet en verwerkt, die het thema van deze bruiloft zo mooi bevatte.

Voor de natuurlijke backdrop gemaakt van bloesem takken gaf het bruidspaar haar Ja-woord.

Je hebt eigenlijk alleen maar twee getuige nodig en een Babs die jullie in het echt verbindt.

Na het Jawoord was het tijd om te proosten bij de superleuke Italiaanse Prosecco bar op wielen die geweldig opgesteld stond voor de boomhut. Uiteraard was daar ook het moment voor de Bruidstaart.
Dit alles in de stijl van New Years Eve.

Binnen wachten een prachtig gedekte tafel in zwart goud voor twee. Het eten was Italiaans met vier gangen en bij het kaarslicht zag dit alles eruit om van te smullen.

De tijd tikte door en het werd tijd om terug te lopen naar de mooie Italiaanse Piagga waar de Prosecco al ingeschonken klaar stond. Het wachten was op de klok die met de wijzers alle twee tegelijk de bovenste cijfers raakte.

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest