A day in Venice

Purmerend

“Rialto bridge, Venetian masks & macarons”

Gipskruit, café latte Dahlia’s en Veren

Wit, orange en beige

Venetië is een stad die enorm tot de verbeelding spreekt en alle romantiek in een mens naar boven haalt. Voor deze Venice wedding hebben we maskers laten maken in Venetië. Daar worden de maskers helemaal met de hand gemaakt en per post naar Nederland verstuurd.

Om het thema zo goed mogelijk naar boven te laten komen hebben we de stationary heel origineel en uniek met aquarellen van de Rialto brug laten ontwerpen en afdrukken zodat het thema goed zichtbaar is.

De Venetiaanse koeken zijn met de hand gemaakt en zijn bijna te mooi om op te eten. De hele macaronstoren is gemaakt met de smaken van Italië. 

Het kleurenpallet past bij het styling concept. Een Venetiaanse bruiloft staat voor luxe, élégance, en een super gaaf gemaskerd bal in de avond.

De fotoshoot gebeurde op een traditionele Italiaanse Vespa. In de avond hadden we een diner aan een lang gedekte tafel met een spiegel over de gehele breedte van de tafel, zo werd het schitterende thema nog duidelijker.

De Sierlijke kaarsenkandelaren met vogels, de borden met rode vogels en de veren op tafel maakte het tot een prachtig geheel.

Als toetje stond er buiten een fantastische Gelato Car met heerlijke smaken schepijs klaar voor het bruidspaar.

benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we dat bespreken onder het genot van een heerlijke latte.

Schrijf je in om deze freebie te downloaden

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Pin It on Pinterest