Over mij

Wie ben ik?

My romantic Italian wedding

Ik ben Nienke, een enorme romanticus, groot liefhebber van Italië en weddingplanner van Italiaanse bruiloften.

Ik mocht zelf ook mijn Italiaanse bruiloft ervaren in het prachtige Toscane. Met een bijzondere, persoonlijke ceremonie in de buitenlucht, omringd door familie en vrienden. Het was de mooiste dag, zonder zorgen. We hoefden eigenlijk alleen maar te genieten.

Vanuit deze passie is A taste of Italy Weddings ontstaan en doen mijn team en ik ons werk, met creativiteit en oog voor detail en creëren we een beleving om nooit te vergeten.

EEN ‘ECHTE’ ITALIAANSE

Il dolce far niente

Of jullie nu trouwen in het prachtige, glooiende landschap van ons eigen Limburg of tussen de olijfbomen in Puglia, A Taste of Italy Weddings zorgt – samen met jullie – voor dat il dolce far niente gevoel.

Kiezen jullie voor ons als weddingplanner? Dan ben je verzekerd van expertise van hier tot aan Italië en van doorzettingsvermogen. Wat dat betreft zijn we ‘echt’ Italiaans: gepassioneerd en onverschrokken.

“Italian style is a natural attitude. It is about a life of good taste. It doesn’t have to be expensive. Simple but with good taste. Luxury is possible to buy. Good taste is not.” – Diego della Valle

Energieke levensgenieter

Some fun facts about me

Ik…

  • ben supersportief en medailleverslaafd;
  • heb het hart op de tong en ben soms íets te direct, maar tegelijkertijd ook veel te lief;
  • ben groot skifan;
  • haal mijn knuffels – sinds de kinderen groot zijn – bij mijn twee harige hondenvrienden;
  • spaar designer zonnebrillen;
  • houd enorm van reizen;
  • heb (helaas) nog een grote hobby: eten.

Onze Werkwijze

full service and bespoke

De bruidsparen waarmee we hebben gewerkt, noemen ons ook wel een kameleon. We passen ons aan elke situatie aan, in welke fase van het trouwproces we ook zitten.

We leiden jullie stap voor stap naar de grote dag(en) en ontzorgen jullie in alles. Een bruiloft is elke keer weer een unieke en intensieve reis, maar wel de mooiste die er is. Dus Andiamo!

“Nienke is een topper met een ongekende energie. Staat altijd voor je klaar met de leukste ideeën!! Ze is een absolute aanrader!”

Mario Pico

Lieve woorden

a
a
Mooiste weekend van ons leven

Onze Italian Wedding in Nederland hadden we nooit op deze manier kunnen beleven zonder Nienke! Het hele weekend was prachtig, onbezorgd, fantastisch gestyled en met veel liefde door A Taste of Italy Weddings georganiseerd. Het was het mooist weekend van ons leven. Ze heeft veel kennis van het vak én enorm veel contacten in de trouwbranche, wat ervoor zorgt dat je altijd goede, betrouwbare leveranciers hebt voor een eerlijke prijs. Ik gun ieder bruidspaar een Weddingplanner zoals zij. Nienke nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Louisa en Joost

Superstyling

Nienke heeft voor ons de Styling gedaan tijdens onze bruiloft. Wij wilden heel graag in een bruiloft in Italiaanse sfeer en dat is door de Nienke absoluut gelukt!
Nienke wist precies wat wij bedoelden door een paar van onze wensen te delen. Ze kwam met super mooie en leuke ideeën waaronder de fantastische aankleding van een van mijn grote wensen: de Piaggo.

Raundi Boekholt

Fantastische ondersteuning

Nienke heeft ons fantastisch ondersteund tijdens het organiseren van onze bruiloft. We kijken met veel plezier terug naar de prettige samenwerking! Dank nogmaals!

Rosemarijn Jansen

Topper

Nienke is een topper met een ongekende energie. Staat altijd voor je klaar met de leukste ideeën!! Ze is een absolute aanrader!

Mario Pico

Een waar genot

Nienke en haar team hebben onze bruiloft geweldig aangekleed. Elke gebeurtenis was een waar genot door de styling die A taste of Italy weddings heeft uitgevoerd. Ze hebben op basis van ons kennismakingsgesprek en moods precies aangevoeld wat wij graag wilde hebben, heel fijn en vooral geen moment zorgen over hoeven te maken door de snelle en betrokken communicatie. Zonder jullie zou onze dag niet compleet zijn geweest. Een hele dikke tien!!!! Nienke, dank voor alles, groet Theo en Myrna.

Theo Gloudemans

Passie voor bruiloften

Luistert goed naar je wensen en werkt daar naar toe. Echt geweldige samenwerking.

Saskia & Jorge

Puur Italië gevoel 

Nienke is zo’n liefdevolle, warme vrouw en laat je vanaf de eerste seconde op je gemak voelen 💛. Het was onwijs fijn om haar als Weddingplanner te hebben. En Italië, dat voelde je meteen en blijf je tot de laatste minuut voelen 🍋

Evi van Deursen

Een kei in organiseren

Nienke is een spontane, leuke vrouw en is een kei in organiseren. Ze heeft een prachtige Styled Shoot neergezet op een fantastische locatie en wist hiermee de Italiaanse sfeer goed na te bootsen. Ik zou Nienke zeker aan bruidsparen aanraden.

Marion Meyer-Branderhorst

Prachtige creaties

Nienke is echt een onwijs leuk persoon om mee samen te werken! Je merkt echt dat ze passie heeft voor haar vak en weet van aanpakken. Ze heeft een uniek concept, pakt uit en is ook een geweldige stylist (als fotograaf word ik altijd blij van haar creaties). Zeker een aanrader als je een hardwerkende, maar gezellige weddingplanner zoekt!

Eline Nijburg

Maakt je droom waar

Dit is 'n hele goede onderneming! Nienke is een lieve, gezellige vrouw die er alles aan zal doen om jullie droom waar te maken! Ik heb er ervaring mee, zou het niet anders hebben gewild!

Christa de Grauw

Een Italiaans sprookje

Nienke! Een lieve topper die staat voor bella italia! Ze tovert je huwelijk om in een italiaans sprookje. Persoonlijke aandacht, liefde, kritisch en altijd beschikbaar zijn is typisch haar. Dat heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. De ambianse, sfeer en wow effect en verhalen waren de hele dag door! Een toppertje!

Nicky Verhoeven

EENS KENNISMAKEN?
LET'S HAVE A LATTE

"And so the story begins.."

Zien jullie jezelf al de liefde vieren in Italiaanse sferen? Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Superleuk! Vraag vrijblijvend een online kennismakingsgesprek aan, dan bespreken we jullie wensen.