Full service Weddingplanner

Full service or just that little extra?

WEDDINGPLANNER VAN A TOT Z (INCL. STYLING)

Ben je niet echt een organisator of juist wel? Samen gaan we “bouwen” aan jullie bruiloft. We beginnen bij het begin en gaan opzoek naar jullie droomlocatie. Vanuit daar zoeken we de leukste leveranciers om het droomplaatje kloppend te krijgen maar de minder leuke taken zoals de begroting of offerte besprekingen en rsvp’s hoef je niet altijd bij te zijn. Iets met niet de “lasten wel de lusten”.

Met een enorm handige planningstool kan je 24 uur per dag zien waar we staan in het proces en wat nog open staan om op te pakken.

Is zo'n weddingplanner nou wel nodig?
DEFINITELY SÍ

We kennen onze wegen, weten waar we op moeten letten, weten of prijzen eerlijk en scherp zijn en “last but not least”: er blijven voor jullie alleen nog de leuke taken over om ja of nee op te zeggen! Oh ja… “Vrienden kunnen trouwens ook gewoon vrienden blijven” en een lekker wijntje drinken op jullie bruiloft als je ze die (niet) ere taak van het ceremoniemeesterschap niet geeft…:-)

why choose us?

professioneel, betrokken en ‘connected’

A taste of Italy kent de gaafste leveranciers en de mooiste plekjes van Italië en Nederland. Na jarenlang beiden landen doorkruist te hebben en uitgezocht te hebben wat de voor en nadelen van de verschillende locatie zijn, zijn de parels opgeborgen in onze portefeuille. Als je kiest voor atoiw mag je daar meteen van profiteren en wordt het nog lastig kiezen.

Dit is toch een droom? De perfecte Italiaanse bruiloft.

Het gebruik maken van ATOIW betekent een enorm leuke reis die eindigd op een roze wolk waar je vol verwondering achter blijft met een verlangen terug naar het moment waar je het leven en de liefde op zo’n magische manier hebt gevierd.

A taste of Italy Weddings bezit de prachtigste materialen uit Italië om van jullie bruiloft een schitterend geheel te maken. Met een kijkje in de opslag kies je zelf de gaafste vazen en kandelaars uit. Unieke pronkstukken uit Sicilië en servies uit Toscane… Helemaal uniek en nergens anders in Nederland te verkrijgen.

Ons tarief

YOU CAN'T PUT A PRICE TAG ON PEACE OF MIND

 

"All you need is love and a weddingplanner"

De organisatie van jullie huwelijk door A Taste of Italy Weddings is geheel naar wens samen te stellen, hierdoor zijn de kosten ook op maat. Wij hanteren een uurtarief van €95,-, met een minimum van 60 uur om de kwaliteit van jullie bruiloft te kunnen waarborgen.