Ceremoniemeester

Hebben jullie je Italiaanse bruiloft al helemaal uitgewerkt?

WIJ LEIDEN HET IN GOED BANEN

Dan hebben jullie eigenlijk alleen nog een ‘regisseur’ nodig om alles in goede banen te leiden: van de RSVP tot het begeleiden van de familie en van het bezorgen van de bruidstaart tot het beheren van de cadeautafel. Als ceremoniemeester ben ik jullie rechter- én linkerhand, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Het ceremonie-meesterschap bestaat uit
  • Een kennismaking met jullie;
  • Een detailgesprek op jullie locatie;
  • Het opstellen van een uitgebreid draaiboek;
  • Contact houden met de locatie en leveranciers;
  • Het op de dag(en) zelf alles in goede banen leiden en fungeren als aanspreekpunt voor gasten en leveranciers.

why choose us?

professioneel, betrokken en ‘connected’

A taste of Italy kent de gaafste leveranciers en de mooiste plekjes van Italië en Nederland. Na jarenlang beiden landen doorkruist te hebben en uitgezocht te hebben wat de voor en nadelen van de verschillende locatie zijn, zijn de parels opgeborgen in onze portefeuille. Als je kiest voor atoiw mag je daar meteen van profiteren en wordt het nog lastig kiezen.

Dit is toch een droom? De perfecte Italiaanse bruiloft.

Het gebruik maken van ATOIW betekent een enorm leuke reis die eindigd op een roze wolk waar je vol verwondering achter blijft met een verlangen terug naar het moment waar je het leven en de liefde op zo’n magische manier hebt gevierd.

A taste of Italy Weddings bezit de prachtigste materialen uit Italië om van jullie bruiloft een schitterend geheel te maken. Met een kijkje in de opslag kies je zelf de gaafste vazen en kandelaars uit. Unieke pronkstukken uit Sicilië en servies uit Toscane… Helemaal uniek en nergens anders in Nederland te verkrijgen.

Ons tarief

YOU CAN'T PUT A PRICE TAG ON PEACE OF MIND

 

"All you need is love and a weddingplanner"

De organisatie van jullie huwelijk door A Taste of Italy Weddings is geheel naar wens samen te stellen, hierdoor zijn de kosten ook op maat. Wij hanteren een uurtarief van €95,-, met een minimum van 60 uur om de kwaliteit van jullie bruiloft te kunnen waarborgen.